+Noul traseu Iași-Varna

Începand cu data de 1 iunie 2015 puteți merge pe litoralul romanesc și cel bulgaresc cu Massaro Trans pe cursa Iași-Varna (Nisipurile de Aur). Plecare din Iași la ora 00.00, plecare din Varna la ora 12.30, cu urmatoarele stații: Iași-Târgu Frumos-Roman-Bacau-Adjud-Tecuci-Galați-Brăila-Hârșova-Mamaia-Constanța-Eforie Nord-Neptun-Mangalia-Vama Veche-Durankulak-Kavarna-Balchik-Albena-Golden Sands-Sv. Sv. Konstantin i Elena-Varna. Traseul va fi regasit in grila de trasee, iar biletele vor putea fi achizitionate si online.
Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0743.333.533 (Disponibil NON-STOP). Numar de telefon pentru contact sofer: 0743.333544.
Va multumim pentru intelegere!


+Noua stație maSSaro București

maSSaro trans anunta schimbarea statiei din Bucureşti. Noua statie este in Autogara IDM Basarab Kennedy, Soseaua Orhideelor 35.
Pentru mai multe informatii va rugam accesati urmatoarea harta sau utilizati urmatoarea imagine.

Mijloace de transport:
1. AUTOBUZ de la si la aeroport - 780, 105, 133, 282, 178. Autobuzele circula din ora in ora. Durata unei calatorii este de 42 minute.
2. METROU - Trebuie sa coborati la STATIA PASAJ BASARAB
3. TRAMVAI - NR 35 sub pod , NR. 1 - pe pod
Pentru mai multe detalii puteti accesa harta mijloacelor de transport din Bucuresti.
Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0743.333.517 (Disponibil NON-STOP). Va multumim pentru intelegere!


+ Reducere bilet dus-întors pe ruta Iași-București

La achiziţionarea biletelor dus-întors pe traseul Iasi - Bucureşti maSSaro trans oferă reducere 20% , in loc de 260 lei, preţul unui bilet dus-întors va fi de 208 lei. Oferta este valabilă la agenţiile maSSaro Trans Iasi ( situata in incinta Autogarii Codreanu ) , agentiile maSSaro Trans Bacau ( lângă gară, vis-a-vis de Vamă) şi maSSaro Trans Bucureşti (Autogara IDM Basarab Kenedy).


+ Reducere bilet dus-întors pe ruta Bacău-București

La achiziţionarea biletelor dus-întors pe traseul Bacău-Bucureşti maSSaro trans oferă reducere 20% , in loc de 180 lei, preţul unui bilet dus-întors va fi de 144 lei. Oferta este valabilă la agenţiile maSSaro Trans Bacău ( lângă gară, vis-a-vis de Vamă) , maSSaro Trans Iasi ( in incinta Autogarii Codreanu ) maSSaro Trans Bucureşti (Autogara IDM Basarab Kenedy).


+ PROMOȚIE 10 + 1 GRATIS - LA 10 CĂLĂTORII PRIMEȘTI UNA GRATIS

1 BILET DUS = O CĂLĂTORIE
1 BILET DUS - ÎNTORS = DOUĂ CĂLĂTORII


Cum poți accesa promoția?

Iți creezi cont pe www.massaro.ro, reții codul de acces (click nume cont, meniu dreapta-sus, detalii cont), în baza codului de acces, indiferent unde se achită biletul (la dispecerat, online) beneficiezi de o călătorie gratis la 10 bilete achiziționate.

IMPORTANT!

Gratuitatea se acorda doar pentru bilete achizitionate pe baza codului de acces.

Situația biletelor achiziționate se poate verifica permanent în contul dvs. creat pe site-ul www.massaro.ro.


CONDIȚII DE ACORDARE:

 • - promoția se acordă numai pentru biletele de tip “ÎNTREG” (nu se iau în considerare biletele pentru care s-a acordat o reducere; de exemplu: biletele cu reducere pentru pensionari, biletele cu reducere pentru copii, biletele cu reducere 100% pentru persoanele cu handicap);
 • - promoția se acordă numai pentru următoarele rute:
  • Iași-București/Otopeni și retur,
  • Iași-Urziceni și retur,
  • Sarca-București/Otopeni și retur,
  • Podu Iloaei-București/Otopeni și retur,
  • Târgu Frumos-București/Otopeni și retur,
  • Strunga-București/Otopeni și retur,
  • Războieni-București/Otopeni și retur,
  • Doi Lei-București/Otopeni și retur,
  • Castelul de Apă-București/Otopeni și retur,
  • Miclăușeni-București/Otopeni și retur,
  • Roman-București/Otopeni și retur,
  • Oniscani-București/Otopeni și retur,
  • Săbăoani-București/Otopeni și retur,
  • Secuieni-București/Otopeni și retur,
  • Dumbrava-București/Otopeni și retur,
  • Filipești-București/Otopeni și retur,
  • Hârlești-București/Otopeni și retur,
  • Bacău-București/Otopeni și retur,
  • Bacău-Urziceni și retur,
  • Adjud-București/Otopeni și retur.
 • - acordarea promoției nu este reversibilă

  Sistemul acordă automat promoția, după cumularea celor 10 călătorii, la următoarea rezervare. Din prețul total al rezervării se scade prețul unei călătorii.

  De exemplu: dacă după cumularea celor 10 călătorii se face o rezervare dus-întors pe traseul Iași-București pentru care valoarea de plată este de 180 lei, din 180 lei se scade valoarea călătoriei dus - 100 lei, deci totalul de plată va fi de 80 lei.

  Pentru utilizatorii site-ului www.massaro.ro, după indeplinirea condiției de acordare a promoției, sistemul semnalează în pasul 2, după ce se selectează orele de plecare, dacă se beneficiază de promoție.


  ATENȚIE: Dacă se apasă butonul “Platesc”, promoția se va acorda chiar dacă nu se confirmă plata. Promoția rămâne acordată chiar dacă nu se finalizează plata.

 • - la anularea unui bilet achitat sau anularea/expirarea unei rezervări online, promoția nu este reversibilă. Nu se anulează acordarea acesteia.

Biletul gratuit nu se poate returna.


+ Categorii de persoane care beneficiază de reduceri la prețul călătoriei.

1.     Pe traseele Iaşi-Bucureşti şi retur dar si Bacau- Bucuresti si retur studenţii beneficiază de reducere pe baza carnetului de student, vizat pe anul universitar în curs.

2.      Pensionarii beneficiază de reducere 50% din tariful călătoriei în baza cupoanelor eliberate beneficiarilor Legii nr. 147/2000. Aceste cupoane sunt valabile doar însoţite de buletin sau carte de identitate.

3.     Societatea noastră acceptă biletele speciale de călătorie auto gratuite emise de DGASPC IAŞI, respectiv BACĂU pentru transportul persoanelor cu handicap, al însoţitorilor, respectiv asistenţilor personali ai acestora (Legea 448/2006). Însoţitorul nu poate circula fără persoana cu handicap. Asistentul personal poate călători şi fără persoana cu handicap şi se va legitima cu legitimaţia persoanei cu handicap, în care este trecut asistenul personal cu fotografia acestuia (pe ultima pagină) şi actul de identitate al asistentului personal.


+ Plata prin card

massaro trans oferă tuturor posesorilor de carduri bancare posibilitatea de a plăti cu cardul biletele de călătorie. Oferta este valabilă numai la agenţiile maSSaro Trans Iaşi şi Bacău. Cardurile acceptate sunt Visa, Visa Electron, MasterCard şi Maestro.


+ Plata prin card AVANTAJ

Cumperi biletul online și poți achita în 3 rate egale, având la dispoziție una din următoarele variante:
    - card avantaj emis de Credit Europe Bank
    - card emis de Alpha Bank
    - star BT emis de Banca Transilvania
    - card emis de BRD


+ Condiții generale de transport

1.     Biletul reprezintă un contract de transport între SC MASSARO TRANS şi pasager. El este emis în momentul efectuării plăţii integrale a călătoriei.

2.     Posesorul biletului ia la cunoştinţă şi acceptă toate "Condiţiile generale de transport" prezentate în continuare.

3.     Preţul biletului poate fi schimbat fără preaviz, dar nu după achitarea lui.

4.     SC MASSARO TRANS SRL este îndreptăţită să refuze transportul dacă:
-Biletul nu s-a achitat integral de către client.
-Reducerile aplicate nu sunt justificate.
-Clientul este în stare de ebrietate.
-Clientul manifestă un comportament agresiv faţă de angajaţii SC MASSARO TRANS sau faţă de ceilalţi călători.

5.     SC MASSARO TRANS SRL nu este responsabilă de întârzierile provocate de:
-Evenimente neprevăzute în trafic.
-Controale ale organelor competente (Poliţia Rutieră, Autoritatea Română Rutieră, Garda Financiară, Registrul Auto Român, etc.)
-Condiţiile dificile de trafic.

6.     SC MASSARO TRANS SRL are obligatia sa asigure preluarea persoanelor transportate din vehiculele ramase imobilizare pe traseu, in termen de maxim 3 ore in judet, 5 ore in tara si in termen de maximum 16 ore in cazul trasporturilor in trafic international;

7.     Transportul bagajelor calatorilor se face fara perceperea de taxe dupa cum urmeaza:
- se admite gratuit la transport un bagaj/persoana, in limita a 30 kg, bagaj care se inregistreaza si se depune in compartimentul de bagaje sau in remorca autovehiculului si a unui bagaj de mana in limita a 5 kg (continand bunuri strict necesare calatoriei, medicamente) in autovehicul;
- in cazul in care pasagerul detine doua sau mai multe bagaje, acestea vor fi transportate in limita locului disponibil la cala.

8.     Calatorii au obligatia de a verifica data si ora plecarii de pe biletul eliberat (la ghiseu sau online) in momentul achizitionarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.


+ Regulament de transport

1.     Biletele de călătorie cu reducere "dus-întors" sunt valabile 90 zile cu date de plecare şi retur fixe. Călătorul beneficiază de o singură reducere (nu se cumulează 2 oferte). Renunţarea la unul din segmentele unei călătorii dus-întors duce la anularea reducerii acordate. În cazul în care călătorul doreşte renunţarea la unul din segmentele unei călătorii dus-întors (dus sau întors), suma restituită este diferenţa dintre suma achitată şi preţul unui bilet întreg pe segmentul respectiv (nu se restituie jumatate din suma platită).

2.     Modificarea datelor şi orelor de plecare se poate efectua cu cel puţin 24 de ore înainte, călătorii având dreptul la o singura reprogramare. Dupa efectuarea unei reprogramari nu se mai restituie banii pe bilet.

3.     Neprezentarea clientului la îmbarcare atrage după sine pierderea biletului.

4.     Biletele pierdute sau furate nu sunt rambursate sau înlocuite, clientul va trebui să îşi cumpere un nou bilet.

5.     Pasagerii trebuie să se prezinte la îmbarcare cu cel puţin 15 minute înainte de ora de plecare.

6.     Pasagerii au obligaţia să respecte durata pauzelor pe parcursul călătoriei.

7.     Nu se permite consumul de alimente şi băuturi alcoolice în mijloacele de transport, iar fumatul este strict interzis.

8.     Nu este permisă utilizarea radioului, casetofoanelor, a instrumentelor muzicale sau a altor surse de zgomot ce pot provoca deconcentrarea şoferilor sau disconfortul celorlalţi pasageri.

9.     Este interzis accesul animalelor de companie la bordul mijloacelor de transport, iar în cazul în care propietarii lor le asigura cuşti speciale, vor fi depuse în portbagajul masinii.

10.     Biletul trebuie prezentat obligatoriu angajaţilor SC MASSARO TRANS la fiecare îmbarcare. Massaro Trans este îndreptăţită să refuze transportul oricărui pasager care nu este în posesia biletului, chiar dacă acesta face dovada plăţii pe baza altor documente.

11.     În cazul biletelor achitate online prin sistemul PayU, maSSaro nu poate face mai mult de o restituire parţială.

12.     Întreaga responsabilitate pentru transportul bagajului de mână revine călătorului. Acesta are obligaţia de a-şi supraveghea bunurile personale, banii, bijuteriile, telefonul, camera foto, camera video, computerul sau obiectele de valoare pe tot parcursul călătoriei.

13.     Responsabilitatea pentru furtul, pierderea sau deteriorarea bagajelor transportate în cala de bagaje, altele decat bagajele de mână, revine SC MASSARO TRANS SRL numai în cazul în care acestea se produc din neglijenţa intenţionată a echipajului autobuzului, care va trebui dovedită de reclamant. Despăgubirea în astfel de cazuri este în limita a 450 RON.

14.     Pasagerii au obligaţia să depună orice reclamaţie referitoare la furtul, pierderea sau deteriorarea bagajelor, imediat după sosirea la destinaţie, la echipajele delegate. Orice reclamaţie ulterioară NU va fi luată în considerare.


+ ISO (International Organization for Standardization)

maSSaro trans deţine certificatul ISO 9001 Sisteme de management al calităţii, nr. 01300. ISO 9001 este un standard internaţional care specifică cerinţele unui sistem de management al calităţii pentru oricare societate, având ca scop creşterea satisfacţiei clienţilor. Prin acest certificat se recunoaşte societăţii noastre abilitatea de a furniza, cu consecvenţă, servicii de calitate. Certificarea a fost obţinută ca urmare a respectării principiilor ISO 9001:
-orientarea către client
-leadership
-implicarea personalului
-abordarea procesuala
-îmbunătăţirea continuă a sistemului de management, urmărindu-se creşterea satisfacţiei clienţilor
-abordarea concreta în luarea deciziilor

Pentru a vizualiza certificatul daţi click aici.


+ Închirieri autocare

maSSaro trans pune la dispoziţia călătorilor autocare şi microbuze pentru curse speciale: circuite turistice, transfer echipe sportive, transport salariaţi, călătorii de afaceri, team-building, transferuri aeroport, nunţi, botezuri. Societatea noastră este recunoscută pentru abilitatea de a furniza, cu consecvenţă, servicii de calitate (certificatul ISO 9001 Sisteme de management al calităţii, nr. 01300).
Asigurăm călătorilor transport civilizat cu mijloace de transport sigure şi confortabile. Conducătorii nostrii auto sunt persoane cu o bogată experienţă în transport, profesionişti, amabili şi manieraţi.

maSSaro trans dispune de :

     Autocare
Locuri pasageri: 27, 46, 50
An fabricaţie: 2012 - 2014
Clasificare: Categoria I
Stare tehnica: Foarte bună

     Microbuze
Locuri pasageri: 16, 19, 20
An fabricaţie: 2012 - 2014
Clasificare: Categoria I
Stare tehnica: Foarte bună

Tarifele se negociază în funcţie de tipul transportului, durată şi sezon.

Contact

Număr telefon:
Exclusiv pentru inchirieri

0743333560

Pentru rezervări sau informaţii va rugăm sunaţi la numerele de dispecerat.

Email:

massaroiasi@massaro.ro
massarobacau@massaro.ro


+ Stații

Bucureşti - Autogara IDM Basarab Kenedy
Iaşi - Autogara Codreanu (vis-a-vis de gară)
Bacău - Autogara maSSaro (lângă gară, vis-a-vis de Vamă)
Roman - Gară
Moineşti - In spatele gării
Comăneşti - Langa magazinul Miron
Adjud - De la statuie (vis-a-vis de piaţă)
Oneşti - Autogara
Focșani - Stația de carburant OMV, Str. Revoluției
Târgu Frumos - Stație OMV, Str. Cuza Vodă, Nr. 52
Tișița - Stația de alimentare LUKOIL, DN2
!!! Aeroport Bacău - Aeroportul internațional "George Enescu" Bacău (rută nouă)
!!! Chişinău - Autogara Sud Chişinău (rută nouă)

Vezi locațiile pe hartă aici

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici Accepta